|
| موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه | |
| | كاتب الموضوع | رسالة |
---|
وَرْد
المديـرهـ
رَقْمُ العُضْويَّهـ : 1 ~{الدعوهـ : محركـ بحث ~{الجنسيهـ : الجزائر
المَسَاهَمَاتُـ : 397 ●●[ النقآآط ]●● : 10057006 ●●[السٌّمعَة]●● : 10 العُمْرُ : 28
| موضوع: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:00 pm | |
| لان اغلبنا صار يسمع تركي وخاصة اغاني القمر جوكان تيبوانا من عادتي ما بحب اسمع شي ما افهمهفلازم اجيب ترجمته فحبيت اشاركمحبدأ باخر اغنيه والي انشهرت بالعالم العربياغنية Gel Askimللتحميلhttp://www.4shared.com/fi le/74371517/a2cc00ad/Gel_A skim.html?s=1كلمات الغنية مع الترجمة Gel Aşkım -Gökhan Tepe ( Come My Love)تعال حبيبي
Gel paylaşalım ne var ne yoksa herşeyi yitirmeden //
Come, let's share everything before losing everything
تعال لنتشارك كل حاجه قبل فقدان كل شيء
Gel kirlileri temize çekelim sevelim yeniden //
Come let's make past understandable let's love again
تعال نجعل الماضي مفهوم هيا لنحب مره اخرى
Gel senden uzak sevdalarda yüreğim uyur gezer //
Come my heart is sleepwalker in far (from you) loves
Gel aşkım gel istiyorum çılgın gibi gel //
Come my love come I want like crazy come
تعال حبيبي تعال احبك بجنون تعال
Gel aşkım gel zaman mekan mühim değil yeterki gel //
Come my love come time, place is not important just come
تعال حبيبي الوقت والمكان ليسى مهمين فقط تعال
Gel aşkım gel savaşmadan savunmadan esirinim ben //
Come my love come I am your your slave without fighting, defending
تعال حبيبي انا لك طواعية من غير شجار او مقاومه
İstersen bahar gelip çiçeklenip açar yürek //
If you want spring comes and heart blooms اذا اردت قلبا ينبع ومزدهر تعال Gel aşkım gel istiyorum çılgın gibi gel //
Come my love come I want like crazy come
تعال حبيبي تعال احبك بجنون تعال | |
| | | وَرْد
المديـرهـ
المَسَاهَمَاتُـ : 397 ●●[ النقآآط ]●● : 10057006 ●●[السٌّمعَة]●● : 10 العُمْرُ : 28
| موضوع: رد: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:01 pm | |
| اغنية Gökhan Tepe - Kaç Kere لتحميلhttp://www.4shared.com/fi le/69335658/83c636a8/Gokha n_Tepe_-_Kac_Kere.html?s=1كلمات الاغنية مع الترجمة
Gökhan Tepe - Kaç Kere şarkı sözleri
Çaresiz bakma bana ne olur yalvarırım Don't look at me such helplessly, I beg you لاتنظر الي بعجز انا ارجوك Ayrılık yakın gibi ben halinden anlarım The seperation is close, I can feel it الفراق قريب استطيع ان اشعر به
Çaresiz bakma bana ne olur yalvarırım Don't look at me such helplessly, I beg you لا تنظر الي بعجز انا ارجوك Ayrılık yakın gibi ben sevenim anlarım The seperation is close, I am a lover, I feel it الفراق قريب ,اناعاشق, استطيع ان اشعر به
Ben ağlarım sen yak resimleri I cry, you, burn our pictures بكيت احرقت صورنا Ben unutmam hayatım sevdiğin o gözleri I don't forget, honey, the eyes you loved لا استطيع ان انسى حبيبتي الاعين التي احببت
Bu şehir beni yine sana hapsetti This city locked me in you again هذي المدينه حجزتني هنا معك Çaresiz beklerim her seven gibi
Vuruldum kaç kere yalancı aşklara
I wait helplessly like every lover انا انتظر بعجز مثل اي عاشق Yüreğim alışır sensiz dayanmaya How many times I fell in love with deceitful hopes كم من المرات تعلقت بالامال الكاذبه Ne yangınlar gördüm bu sevda uğruna My heart can learn how to get on without you قلبي يستطيع ان يمضي قدما من غيرك
Al ahımı da götür Tanrı huzuruna
How much I suffered because of this love كم عانيت من هذا الحب You also will suffer because of my curse انت سوف تعاني ايضا بسبب هذه اللعنه
| |
| | | وَرْد
المديـرهـ
| موضوع: رد: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:02 pm | |
| اغنية İnsanoğluللتحميلhttp://www.4shared.com/fi le/73798150/c3c375a5/03-insanoglu.html?s=1كلمات الاغنية مع الترجمةİnsanoğlu human being
BAZEN ZARİF BİR SÖZ sometimes an elegant word في بعض الاحيان الكلمات الرائعةUNUTTURUR HERŞEYİ makes anything forget تجعل اي شي ينسىDÜŞÜNMEDEN SÖYLEDİM i said without knowing وانا قلت من غير ان اعلمEN ACI SÖZLERİ the most hurting words اكثر الكلمات جرحا.İSTEMEZDİM ASLINDA i wouldnt have wanted ,infact لم اكن اريد ذالك في الحقيقةKALBİNİ KIRMAYI to break ur heart ان اجرح قلبكBU MASUM GÖZLERİ YENİDEN AĞLATMAYI to make these innocent eyes cry again وان اجعل هذي العيون البريئة تدمعSAVAŞDIK OLMADI we fought,it didnt happen تعاركنا , لم يحدثUMUDUM KALMADI i dont have hope left لم يبقى هناك املYARALANDIK YAZIK we are injured,shame جرحنا اصبنا بالخزيBİZE HİÇBİR İHTİMAL KALMADI there is no possibility left for us لم يبقى اي سبيل لنصلح الامور بينناİNSANOĞLU YALNIZ GELİR human being comes alone الانسان يأتي وحيداBU DÜNYADAN YALNIZ GÖÇER and dies alone ويموت وحيداBEN SENİNLE GELMİŞİM i had come with you انا اتيت معكYA SENSİZ ÖLEMEM i cant die without you ولا استطيع الموت من دونكİÇİN GARİP OLUR YA DAMLALAR DÜŞER u feel strange inside,the drops fall تشعر بالغربه من الداخل .والدموع تنزلBİRER BİRER by one by قطرة قطرهSEN BENİ ANLAMAZSIN YALNIZCA GİT YETER you dont understand me,just go,its enough
لا تفهمينني , فقط اذهبي ,هذا كاف | |
| | | وَرْد
المديـرهـ
| موضوع: رد: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:02 pm | |
| اغنية yuru yuregime الرابط للتحميلhttp://www.4shared.com/fi le/67144214...tles_.html?s =1ترجمة الاغنية
Gokhan tepe
yuru yuregime
Her yürek kayıp verir
each heart gives loss
كل قلب يخسر يوماAğır olur yenilgi
hard to endure the defeat
من الصعب تحمل الهزيمهKabullenmek zor gelir
hard to accept
من الصعب تقبلهاAdı aşk bu hatır değil ki
it's name is love not sake
اسمه الحب ليس المصلحهSevmedim sevemedim
i didn't love,i couldn't love
لم احب لم استطع ان احبKabul etmek suçtu sanki
as though it was guilt to accept
كأنه ذنب لتقبلهHep vermeden istedim
i always wanted to give
انا دائما اردت ان اعطيBu kalp benim ödünç değil ki
this heart is mine not borrowed
هذا القلب قلبي وليس معاراBu kadar anla yeter
just understand this,it's enough
فقط افهم هذا وهو كفايهAcı zamanla geçer
pain can pass in the course of time
يمكن للالم ان يزول مع الوقتBilmiyorsan
if u don't know
اذا لم تكن تعلمHiç değilse, hasrete saygı göster x2
at least,show respect to longing
على الاقل اظهر الاحترام للشوق والحنينYürü yüreğim gidelim buralardan
go ahead my heart let's go from here
هيا يا قلبي دعنا نذهب من هناAşk bizimle değil
love is not with us
الحب ليس معناSana buralarda bişey olsa,
if sth happened to u hereabouts
اذا حدث لك شيء بالقرب من هناKimsenin umurunda değil
Noone cares about it
لا احد سيهتم بهAnıları, acıları, biraraya topla
collect all the memories and pains together
اجمع الذكريات والالمYak, dağıt külleri
burn,spread allof the ashes
احرقه وانثر كل الرمادBize de güler bu hayat nasıl olsa
this life smiles at us too sooner or later
الحياة ستضحك لنا عاجلا او اجلاHiç umurumda değil x2
i don't care about it
انا لا اهتمHer yürek kayıp verir
each heart gives loss
كل قلب يخسر يوماAğır olur yenilgi
hard to endure the defeat
من الصعب تحمل الهزيمهKabullenmek zor gelir
hard to accept
من الصعب تقبلهاAdı aşk bu hatır değil ki
it's name is love not sake
اسمه الحب ليس المصلحهSevmedim sevemedim
i didn't love,i couldn't love
لم احب لم استطع ان احبKabul etmek suçtu sanki
as though it was guilt to accept
كأنه ذنب لتقبلهHep vermeden istedim,
i always wanted to give
انا دائما اردت ان اعطيBu kalp benim ödünç değil ki
this heart is mine not borrowed هذا القلب قلبي وليس معاراBu kadar anla yeter
just understand this;it's enough
فقط افهم هذا وهو كفايهAcı zamanla geçer
pain can
يمكن للالم ان يزول مع الوقت
Bilmiyorsan
if u don't know
اذا لم تكن تعلمHiç değilse, hasrete saygı göster x2
at least,show respect to longing
على الاقل اظهر الاحترام للشوق والحنين | |
| | | وَرْد
المديـرهـ
| موضوع: رد: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:04 pm | |
| اغنية Çöl Çiçeğimرابط الفيديو على اليوتيوب ماعندي mp3https://www.youtube.com/watch?v=8CHgzErO39c;كلمات الاغنيةDön gel bana Feryat figan bekler kalbim Cok yorgunum Kurtar beni sensin carem Cöl cicegim
Korkularim hüzne ortak oldu Bilinmez yoldayim Sevmisken böylesine vazgecemem
Gözler sanki zindan Sözler günah,yalan Sormam yine de yar neden
Kaygisiz sevgilim Hic mi insafin yok senin Gözyasim sel gibi Aldi benden gencligimi
Kaygisiz sevgilim Yetmedi mi cektiklerim Dertlerim dag gibi Aldi benden gencligimi
Kaygisiz Cöl Cicegim...الترجمة انجلش Come back to me My heart waits wailling I am so much tired Rescue me,you are my remedy My desert flower
My fears have become partner with the sorrow I am on unknown way I can't give up when I love excessively
As if eyes are dungeon Words are sin,lie I don't ask why anyway my love
My carefree love Don't you have any fairness? My tear is like flood Took my youth from me
My carefree love Is it not enough that I have suffered till now My sorrows are like a mountain Took my youth from me
| |
| | | وَرْد
المديـرهـ
| موضوع: رد: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:05 pm | |
| Canzüm http://www.4shared.com/fi le/75101372...Canzm.html?s =1b]Look, i am crying for my fate / Bak agliyorum kaderime I can't write it again, what is my sin (fault) / Yeniden yazamam günahim ne It is falling on me like an avalanche / Düsüyor çig gibi üstüme My hopes are wounded and broken / Yarali kirgin ümitlerim
The essence of my life, tell me, is this your fairness? / Can özüm söyle adaletin ne I can't give you to anybody / Veremem seni kimselere What shall i say to people now? / Ben kime ne derim simdi You are strangers' beloved one / Sen ellerin göz bebegi
I can't go on without seeing your smile / Olmuyor gülüsünü görmeden My last wish is to die in your bosom / Son dilegim koynunda öleyim I can't go on without seeing your smile / Olmuyor gülüsünü görmeden My last wish is to die in your bosom / Son dilegim koynunda öleyim
| |
| | | وَرْد
المديـرهـ
| موضوع: رد: موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه الأحد أبريل 12, 2009 9:06 pm | |
| Annem Annem
Hatıralardan bir yol çizdim kendime I crossed out one way from memoties to myself Hatırladım gelip geçenleri I remembered, coming past Gülüyorum şimdi halime Now i'm smiling to my condition Hatıralardan bir yol çizdim kendime I crossed out one way from memoties to myself Unutmadım yıkıp geçenleri I forgot, ruining past Karaladım kirli deftere I crossed out dirty notebook Yalan kimse sen değil Lie anybody, not you Ölümlü aşkları ezberledim I leant by heart mortal love Hiç biri senin kadar can değil No one like your soul
Annem annem My mother, my mother Çok yanlızım sana gel diyemem I'm very lonely, i dont say you 'come' Yalanlardan yoruldum ahh I got tired from lie ahh Sonumu bilemem... I cant know my end
Hatıralardan bir uçurtma göklerde Kite on the sky from memories Peşinde ağlayan çocukluğum I'm child crying behind the space Koşuyorum senli günlere I'm running to your days Yalan kimse sen değil Lie anybody, not you Ölümlü aşkları ezberledim I leant by heart mortal love Hiç biri senin kadar can değil
YAZ GECESİ
Mavi mavi ıslak ıslak deep blue ,literally wet
Yakınlaşsak sıcak sıcak we wud come closer friendly
Dalgalar hep bize vursa The waves wud constanly blow thru us
Sahillerde yalnız kalsak we wud be alone on the seashore
Aşkın nefesimde yüreğimin her köşesinde your love is in my every breathe i take , in every corner of my heart
Dokunursan yanarız bu yaz gecesinde sonunu düşünme if you touch , we will burn in the summer night , dont worry about the rest
Aşkın nefesimde yüreğimin en derininde you love is in my breathe i take, deep in my heart
Usul usul gel ateşi hisset yüreğinde sonunu düşünme feel the heat in your heart quietly, dont worry about the rest
Sen sen aşkım sultanımsın you , you are the princess of my love
Gel hadi gel yüreğim de tahtın just come in ,you crown is in my heart
(2)
OLDU aight
sana kim dedi niye dedi ara dedi bul dedi who told you , why told you seek and find
buldun da ne oldu so you found whats done
peki off dedi üff dedi arada bi titredi 0 sesine ne oldu well said ah said oh and shakes time to time what has happened to you voice
Geriye dönerse zaman yaşarız aşkımızı hemen oldu if the times turn back , we will live our love then
Ne söylüyosun be anam, ben gideli aylar oldu what are you saying oh yea , it s been a long time since i have been gone
Ee biliyorum ki dönerse zaman yaşarız aşkımızı hemen oldu well i know that if the time comes back , we will live our love then
Ne söylüyosun be anam ben gideli aylar oldu what are you saying oh well its been a long time since i have been gone
Ama gözlerim doldu gözlerim doldu my eyes are filled up , filled up
Böyle tatlı sözler duymayalı çok zaman oldu it s been a long time since i have geard the sweet sayings
Yine beklenen oldu kötü son seni buldu sure to happened which has ended evilish
Böyle komik bir surat görmeyeli çok zaman oldu its been a long time since i havent seen such a funny face
sana kim dedi niye dedi ara dedi bul dedi buldun da ne oldu who told you , why told you , seek and find
peki kem dedi küm dedi arada bi hımm dedi o çenene ne oldu well said ah huh ,said mmmmmmm time to time , what happened to your chin
sana kim dedi niye dedi yine dedi gör dedi gördünde ne oldu who told you why told you , told you to look so what if you see
peki off dedin üff dedin arada bi titredin o sesine ne oldu Geriye dönerse zaman yaşarız aşkımızı hemen oldu (scroll up)
Ne söylüyosun be anam ben gideli aylar oldu what are you grumling hey you , its been a long ti,e since i been gone
Ama gözlerim doldu gözlerim doldu Böyle tatlı sözler duymayalı çok zaman oldu yine beklenen oldu kötü son seni buldu Böyle komik bir surat görmeyeli çok zaman oldu
sana kim dedi niye dedi ara dedi bul dedi buldun da ne oldu peki kem dedi küm dedi arada bi hımm dedi o çenene ne oldu
sana kim dedi niye dedi yine dedi gör dedi gördünde ne oldu peki off dedin üff dedin arada bi titredin imajına ne oldu
olduu... (scroll up)
(3)
EVİRE ÇEVİRE
Çektiğim acıların aynısından sana da ısmarladım i have treaned you with the same pain
Borçlu kalmayı sevmem bilirsin bi sana geç kaldım you know i dont like standing indepth, certainly i fall behind you
Ben yaşadıkça çıldıracaksın ihtimal derim it is a possiblity while i live you will go crazy
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı çok özür dilerim sorry for the discomfort
İlk değil ki insanın şeytana uyması not to first time for the ppl to fall for the temptation
Zordur hep gidenlerin kalanları duyması its hard to hear who leaves whom behind
Acım kalır sana pişmanlığımdan but which remain with you thru my regretfulness
Bir yalan uydur hadi bana en doğrusundan come on make belives thru the fatcs
Aşk adamı evire çevire döver love turns you around and beats you over and over
İhaneti böyle yüreği döner whose betraiyals change one's mind
Sen öğrettin bana gururlanmayı you taught me how proud
Söyle o şarkıyı bir teselli ver sing tht song to console me
(4)
UNUT KALBİM
Korkma, dön de bak unuttuğun yüzüme dont be shame, come back and look at my face whch have forgotten
Korkma, dön de bak yarısı yanık resmime dont be scared come back and look the pic which has burnt away
Bir nefes daha çekiyorum aşkını içime inhaling your love once again
Artık yalnız kalan hatıralarla bu gece leftover with the lonely memories which has been incomplete
İçimde sancılar, tarifi yok there is no definition to the pain in me
Terkedip giden duyguların adresi yok the feeling which left me behind has no address
Tam unutmaya alışırken seni right when i was trying to forget about you
Her yanımda sen, herşeyi mahveder gibi very part of me is you, as though runing everything
[Nakarat : Unut kalbim, adını bile unut be unmindfull my heart , even forget about its name
Yak içinde kalmasın ne aşk ne de umut burn it away , dont let it stay in you , either love nor hope
Gün olur hasret, çekilir gider sabret day comes , yearning goes away , bear with it
Hayat sorar hesabını, yaşanmadı farzet life will all one's for the account , assume tht nothing has ever happened
Unut kalbim, adını bile unut Yak içinde kalmasın ne aşk ne de umut Gün olur hasret, çekilir gider sabret Hüzün dolu o günleri yaşanmadı farzet
Artık yalnız kalan hatıralarla bu gece İçimde sancılar, tarifi yok Terkedip giden duyguların adresi yok Tam unutmaya alışırken seni Her yanımda sen, herşeyi mahveder gibi
Unut kalbim, adını bile unut Yak içinde kalmasın ne aşk ne de umut Gün olur hasret, çekilir gider sabret Hüzün dolu o günleri yaşanmadı farzet | |
| | | | موسوعة خاصة بأغاني Gokhan Tepe وكلمات اغانيه مع الترجمه | |
|
مواضيع مماثلة | |
|
| صلاحيات هذا المنتدى: | لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
| |
| |
| |